Triunghiul Energetic – tabără spirituală 22 noiembrie

Triunghiul Energetic – tabără spirituală 22 noiembrie

Despre tabăra la Triunghiul Energetic nu o să vă povestim prea multe, vă lăsăm doar să vizionați filmulețul și dacă simțiți că sunt lucruri pe care le puteți învăța la Școala Iubirii, vă așteptăm cu drag în următoare.

Chiar dacă a plouat pe tot parcursul zilei, am considerat acest lucru un test, dacă putem să ne simțim bine, să fim cu zâmbetul pe buze indiferent de ceea ce se petrece în exterior.

A fost o tabără axată pe tehnici de pătrundere în interiorul ființei și centrare specifice creștinismului. Aș putea spune chiar că spre deosebire de săptămâna trecută la Iulia Hașdeu, unde am mers pe expansiune, la Triunghiul Energetic ne-am centrat. Despre ce înseamnă Triunghiul Energetic puteți citi într-un articol anterior.

Rugăciunea Inimii – formulă, pași și modalitate de execuție povestită pe larg mai jos de Bogdan.

Cea de-a doua tehnică predată a fost Arta Binecuvântării, o modalitate foarte dragă mie, de a trimite binecuvantari cui dorim, evident doar daca aceste persoane merită Dumnezeu va revărsa grația lui asupra acestora.

Săptămâna viitoare vă așteptăm la Vulcanii Noroioși, sperăm ca vremea să fie de partea noastră.

Până atunci vă invităm să vă abonați la newsletter, să veniți la yoga și să ne ascultați conferințele pe pagina de Youtube și pe site.

Login

Lost your password?