Învață să te vindeci cu propriile mâini

Regăsește echilibrul de care ai nevoie!

Reiki - Lumina interioară

Reiki reprezintă o tehnică japoneză de vindecare cu mâinile aplicate pe corp, foarte sigură, plăcută, neagresivă și care utilizează energia pentru a trata dureri fizice fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea și armonizarea tuturor dimensiunilor ființei: trup, minte, emoții și spirit.

Reiki nu discriminează, ci pur li simplu curge prin noi și ne ajută să ne vindecăm exact în modalitatea care este cea mai bună pentru noi în acel moment. Nici măcar nu trebuie să crezi cu încrâncenare în Reiki, pur și simplu vei ajunge să crezi în momentul în care vei simți binele pe care ți-l faci.

Cine poate practica Reiki?

TU - și NOI toți!

 • Ne vindecăm pe noi și pe alții fizic, mintal și emoțional
 • Ne dezvoltăm personal și dobândim compasiune și înțelepciune
 • Vindecăm plantele și animalele
 • Rezolvăm probleme în relațiile de familie sau de serviciu
 • Trimitem energii vindecătoare spre probleme mondiale
 • Completăm și întărim alte terapii complementare
 • Călătorim în siguranță
 • Găsim soluții la probleme
 • Ne calmăm înainte de situații stresante
 • Suntem mereu bincuvântați, îndrumați și protejați

10 beneficii importante ale terapiei Reiki

 1. Reiki se poate folosi în fiecare clipă de când ne trezim, la muncă, la școală, cu partenerul.
 2. Reiki reprezintă energia universală, pozitivă la care noi ne putem conecta și putem astfel să fim ca niște tunele prin care această energie trece, lăsându-ne astfel îmbibați de divin și de tot binele din lume.
 3. Dacă alegi să te inițiezi în Reiki vei putea practica când stai la coadă, în trafic, când vorbești cu cineva, când te doare capul prin simpla atingere cu palmele și chiar prin privire.
 4. Reiki este mereu alături de noi, abia așteptând să fie accesată.
 5. Putem oferi Reiki oricând, chiar și atunci când nu putem folosi cuvinte pentru a alina durerea cuiva.
 6. Reiki poate fi perceput și ca un instrument prin care noi înșine putem avea grijă de noi, oferind corpului nostru energia de care are nevoie pentru a funcționa optim.
 7. Accesarea energiei prin reiki ne aduce pacea interioară și liniștea, care sunt de fapt cei mai importanți indicatori ai sănătății – acea stare în care te afli în completă pace cu tine, indiferent de circumstanțe.
 8. Reiki nu discriminează, ci pur li simplu curge prin noi și ne ajută să ne vindecăm exact în modalitatea care este cea mai bună pentru noi în acel moment.
 9. Cercetarile au arătat că reiki reduce anxietatea și durerile atât pentru pacienții cu cancer, cât și pentru cei suferinzi de HIV.
 10. Un alt studiu realizat pe pacienții care au avut atacuri de cord și care au primit Reiki a indicat o creștere a capacității de funcționare a inimii și semne de vindecare.

Acum este momentul – să primești inițierea în Reiki

Ascultă-ți corpul!

El te va învăța că boala este în mâinile tale

Este în mare parte acceptat ca atitudinile noastre, stilul de viață, emoțiile și stresul să contribie la starea noastră de sănătate. Mulți oameni realizează beneficiile exercițiilor regulate, dietei și somnului ca fiind esențiale pentru o stare bună de sănătate. Însă nu trebuie să uităm că și emoțiile și factorul psihologic joacă un rol important.
Mintea este extrem de puternică și poate afecta în mod direct corpul fizic, atât în sens pozitiv, cât și negativ. Atunci când suntem sănătoși, suntem de obicei fericiți cu viața noastra, satisfăcuți de decizii, chiar dacă nu avem to ce ne dorim. De obicei atunci când suntem triști și partea fizică începe să aibă probleme.
Ea funcționează ca un semnal pentru a ne arăta că greșim. Boala ne încurajează să ne reevaluăm. Este un moment foarte bun pentru a ne pune întrebări asupra ceea ce ne motivează, care sunt dorințele noastre și ce avem nevoie de fapt. Boala aduce nevoie de onestitate. Și dacă începem să devenim onești cu noi, ne deschidem spre actul vindecării
Pe măsură ce apar tot mai multe cercetări despre puterea gândurilor, emoţiilor şi intenţiilor şi cum afectează acestea universul fizic, oamenii de ştiinţă, profesorii în fizica cuantică în special insistă asupra legăturii dintre factorii asociaţi cu conştiinţă şi relaţia acestora cu lumea fizică. Unul dintre aceşti factori este intenţia umană. Reiki foloseşte intenţia în procesul de vindecare. Terapeuţii în Reiki îşi pun mâinile pe pacienţi pentru a canaliza energia într-o anumită zonă a corpului, acţiune pe care o putem defini drept vindecare prin energie, şamanica, non locală, o atingere cuantică.

Contactează-ne

Vrei să te convingi singur? Vrei să simți efectele Reiki pe propria piele? Primește acordajul Reiki! Învață o tehnică simplă prin care te vindeci cu palmele. Inițierea durează 45 de minute și se realizează online prin Whatsapp cu Bogdan.

Ce spun cei care au primit inițierea în Reiki

Vindecarea la distanță a fost dovedită științific! Reiki a făcut înconjurul lumii!

Studii clinice referitoare la eficienta vindecării la distanţă se tot fac din 1990. De asemenea şi studii privind interacţiunile mentale la distanţă s-au tot realizat. Acestea cauta mai degrabă dovezi empirice prin care se demonstrează că A are un efect asupra lui B, decât să caute dovada că A îl vindeca pe B.

Aceste studii investighează şi influenţa intenţiei lui A asupra stării psihologice a lui B – un proces numit intenţia la distanţă. Efectele acestor interacţiuni mentale la distanţă au fost măsurate la nivel de activitate electrodermala, puls, tensiune arterială, activitate electrocorticala şi toate au demonstrat că într-adevăr există influenţe notabile. Cu toate acestea pentru a face studii asupra vindecării la distanţă, cercetării spun că încă nu au metodele de analiza efective pentru aşa ceva.

Este interesant de menţionat că multe dintre aceste cercetări au fost conduse de Ministerul Apărării din America. Unul dintre proiecte Star Gate, care a durat peste 20 de ani a fost închis în mod subit, iar printre principalele elemente analizate erau oameni care puteau să vadă la distanţă. Conform unui jurnal declasificat se spune că există dovezi clare asupra persoanelor care pot vedea la distanţă şi că agenţii CIA au fost învăţaţi să dezvolte astfel de abilităţi.

În China de exemplu există programe prin care se identifică persoanele cu capacităţi extrasenzoriale şi există articole în ziarele medicale despre copii care puteau teleporta mici obiecte dintr-un loc în altul.

Un alt experiment în 2010 despre teleportarea unor bucăţi mici de hârtie a demonstrat că oamenii puteau fi învăţaţi să folosească aceste metode cu o rată de succes de 40%.

Toate experimentele de mai sus implica modelarea într-un fel sau altul a forţei vitale sau energiei universale. Prin Reiki, care implică atât autovindecarea, tratamentul unei persoane sau vindecarea la distanţă, utilizăm intenţia, modelăm energia într-una vindecătoare şi apoi o transferăm prin această putere a intenţiei în corpul nostru sau a unei alte persoane.

Știința este acum de acordcă tot ceea ce ne înconjoară este energie vitala. În interiorul corpului această energie curge prin meridiane. Când aceste căi sunt blocate, de exemplu în urma stresului sau unor blocaje emoționale, atunci apar bolile. Aici intervine Reiki prin armonizarea circuitului interior. Reiki poate fi perceput ca cea mai pură formă de energie care poate avea un efect profund asupra sănătății și bunăstării, reechilibrându-ne. Reiki reprezintă o cale spirituală, dar nu este singura.

În ultimii ani, tratamentul Reiki a fost integrat în mai multe centre de sănătate din Statele Unite, inclusiv în spitale. Studiile realizate pe paneluri de pacienți arată că într-adevăr această terapie are un rol în reducerea anxietății și durerii, în inducerea relaxării, îmbunătățirea simptomelor depresiei, așa cum arată datele Centrului de Spiritualitae și Vindecare al Universității din Minnesota.

Facilitatorii inițierii în Reiki

Bogdan Begligiu și Andreea Lada, maeștri Reiki pe linia tradițională Usui și fondatori ai Școlii Iubirii.

PRIMEȘTE INIȚIERILE ONLINE

ÎNSCRIE-TE ACUM! VEI PRIMI DIPLOMĂ ȘI MATERIAL DE CURS!

Login

Lost your password?