Ședință de yoga cu Școala Iubirii pentru comunitatea SELFTRUST Academy

Ședință de yoga cu Școala Iubirii pentru comunitatea SELFTRUST Academy

Luna aceasta, vineri 30 iunie, ti-am pregatit o editie unica, o sedinta de yoga, dedicată membrilor comunităţii SELFTRUST Academy, dar si non-membrilor, susţinută de  partenerii nostri de la Scoala Iubirii, din dorinta iesirii din cotidian, a unei stari de linişte şi pace, in cadrul EDELWEISS CENTER – Victoriei.

Vă propunem un exerciţiu de imaginaţie. Cum ar fi să nu mai separăm viaţa spirituală de cea de zi cu zi? Divinul poate fi autentic şi practicat în fiecare clipă. Lumina poate străluci şi în societate, nu doar într-o peşteră sau o mănăstire.

Ceea ce faci pe salteaua de yoga reprezintă o analogie pentru ceea ce faci în viaţa de zi cu zi. Dacă eşti prezent pe salteaua de yoga, eşti prezent şi şi în viaţa ta. Dacă te judeci şi te compari cu alţii când eşti pe saltea, aşa faci şi în viaţă. Dacă îţi doreşti şi lucrezi pentru a-ţi atinge potenţialul maxim pe saltea, aşa vei face şi în viaţă. Dacă vom lăsa practică spirituală să penetreze fiecare aspect al existenţei, putem crea relaţiile personale şi profesionale pe care ni le dorim.

Acesta este mesajul pe care vrem să-l trasmitem prin Şcoala Iubirii, proiectul ce înglobează cursuri de yoga, tabere spirituale şi o multitudine de tehnici pentru vindecare: Viaţă întreagă ar trebui să fie o continua meditaţie şi aşa cum mergem la sală, alergam, avem grijă de corpul nostru fizic, tot aşa trebuie să avem grijă şi de energia ce curge prin noi, pentru că ea este cea care dictează starea noastră de sănătate. Bolile fizice, stările proaste de conştiinţă, toate sunt tulburări ale energiei şi centrilor energetici care se manifestă apoi în planul fizic.

Pe parcursul unei ore și jumătate vom realiza o clasă de yoga tibetană şi hindusă, ceva diferit de ceea ce găsiţi în Bucureşti prin elementul suplimentar pe care îl aduc în timpul orei şi anume conştientizarea fiecărei poziții, aspect care este de fapt cel mai important în yoga. Exerciţiile sunt dinamice şi au în vedere activarea fiecărei chakre, nu doar prin mişcare, ci şi prin sunet (rostirea unor mantre) şi respiraţie.

Deoarece în urma unor astfel de şedinţe de yoga mintea se linişteşte şi se atinge o stare de linişte şi pace, asemănătoare celei dinainte de meditaţie clasele se încheie cu câte o meditaţie sau o tehnică de respiraţie. În ultima perioadă s-au realizat multe studii prin care s-a demonstrat că meditaţia aduce beneficii în special asupra funcţiilor cognitive (memorie, învăţare, atenţie), sănătăţii emoţionale (abilitate de a gestiona emoţiile, deschidere, creativitate, atitudine pozitive, fericire, nivel scăzut de stres), dar şi asupra corpului (risc mai mic de probleme cardiace, imunitate crescută şi longevitate).

Cine sunt instructorii?

Andreea Lada                                                                                                               Bogdan Begligiu

                    

Testimoniale:

UNDE:

EDELWEISS CENTER CENTER- Victoriei – Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 66

Rezervă-ți acum locul, printr-un reply la acest mesaj cu numele tău și al însoțitorilor tăi! 

Te așteptăm cu drag alături de noi!

Echipa SELFTRUST Academy & Școala Iubirii

Login

Lost your password?