Loading Evenimente

Silence Retreat ed. II

Str. Constantin Brancoveanu 80 , Dâmbovița , România
Preț;
LEI900

Title

VREI SĂ AI 3 ZILE NUMAI PENTRU TINE?
PARTICIPĂ LA SILENCE RETREAT ED. II

După 3 zile de meditație în tăcere încununate cu succes, cu participanți care au fost prezenți la toate activitățile și feedback pozitiv asupra experiențelor avute, anunțăm seria de tabere Silence Retreat în fiecare lună, timp de 3 zile fiecare. În iunie ne vom revedea la Youness Wellness Clinic între 16-18 iunie.

TE ÎNTREBI CE ESTE RETRAGEREA DE MEDITAȚIE ÎN TĂCERE? ÎȚI SPUNEM NOI!

Retragerea de meditație în tăcere de 3 zile este un curs intesiv de meditație conceput atât pentru cei care doresc să experimenteze o retragere spirituală, cât și pentru cei care nu au suficient timp (sau curaj) să realizeze aceste izolare timp de 10 zile.

Atât pentru începători, cât și pentru practicanții avansați de meditație aceste retrageri sunt binevenite pentru a ne liniști de tumultul zilnic, pentru a ne bucura de frumusețea și luciditatea pe care o aduce meditația, hatha yoga, reiki și învățăturile non-duale. În timpul retragerii sunt prezentate, de asemenea, diferite metode din diferite tradiții, cum ar fi budismul tibetan, sufismul, care susțin practica învățăturilor non-duale.

CE SPUN PARTICIPANȚII? IATĂ PĂREREA UNOR OAMENI CA TINE!

A fost un retreat de neuitat! Mulţumesc din suflet pentru lucrurile minunate pe care le am învăţat şi mai ales, le-am trăit alături de oameni curaţi şi frumoşi…mulţumesc Bogdan şi Andreea! Cum a fost? Nu cred că există cuvinte pt a descrie… au fost lacrimi şi a fost înălţare… a fost greu eu cu mine, dar au venit aripi de îngeri şi heruvimi care m-au ajutat să mă înalt în zbor…au fost aduceri aminte grele , dar învăţăturile primite m-au ajutat să le pot primi altfel. Eu sunt un spirit copil, la începuturi, dar experienţele de acolo m-au făcut să întrevăd un colţişor dintr-un spirit matur… mai e până acolo. Dar drumul e frumos, alături de oamenii potriviţi! E o lecţie minunată pe care o voi repeta cu siguranţă!” Emilia

CE VEI ÎNVĂȚA?

VREI SĂ ȘTII CE CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT?
VREI SĂ AFLI ADEVĂRUL DESPRE TINE, DESPRE UNIVERS?

TUMMO REIKI ȘI HATHA YOGA vor fi principalele tehnici realizate, care te vor ajuta să te regăsești, să te vindeci, să te relaxezi și să te eliberezi. Ele îți vor schimba viața!

Termenul TUMMO REIKI este derivat din două cuvinte: Reiki şi TUMMO. Reiki este cuvântul japonez care desemnează energia vitală și TUMMO este noțiunea tibetană pentru focul interior. Aceasta se referă, mai exact, la energia Kundalini, puterea ascunsă din interiorul tuturor. Este o formă spiralată de energie, care se afla de obicei în stare latentă în partea inferioară a corpului, la baza coloanei vertebrale. Energia Kundalini este esenţială în procesul de curăţare şi creştere spirituală avansată. TUMMO REIKI este o tehnică de canalizare a energiei universale şi a energiei Kundalini. Cea dintâi este eficientă în vindecarea şi îmbunătăţirea sănătăţii corpului şi a minţii. Cea de-a doua joacă un rol primordial în curăţarea corpului energetic.

Pentru cei care sunt interesaţi de vindecarea fizică, TUMMO REIKI oferă un sistem energetic, care combină toate elementele din Reiki, plus energia puternică Kundalini, pentru sporirea rezultatelor asupra chakrelor şi a energiei corpului. Pentru cei care sunt interesaţi de dezvoltarea spirituală, există un sistem complet prin care pot ajunge la îndeplinirea destinului. Pentru cei care îşi doresc să fie mai iubitori, mai deschişi şi mai conectaţi cu Dumnezeu, Adevărată Sursa, Universul, Creatorul, nivelurile de TUMMO REIKI sunt etapele preliminare ale unui sistem profund de dezvoltare personală şi spirituală.

CĂLĂTORIA TA SPIRITUALĂ ESTE PE CALE SĂ ÎNCEAPĂ!

IMAGINEAZĂ-ȚI O EXISTENȚĂ ÎNTR-O ARMONIE PERFECTĂ

VINO ÎN RETRAGEREA SPIRITUALĂ ÎN TĂCERE

3 ZILE DE LINIȘTE DEPLINĂ, NUMAI TU CU TINE!

CE VEI OBȚINE PARTICIPÂND LA ACEASTĂ TABĂRĂ?

Prin practicarea TUMMO REIKI și YOGA nu numai că ne putem aştepta să fim mai sănătoşi, dar suntem capabili să canalizăm energia pentru a ne vindeca pe noi înşine, dar şi pe alţii, să avem parte de mai multă pace, calm, fericire şi bucurie în viaţa de zi cu zi, dar, de asemenea, să progresăm spiritual. În primul rând, puteţi fi conectaţi mai bine la inima voastră. Apoi, veţi fi capabili să fiţi în inima voastră, în viaţa de zi cu zi şi să obţineţi o înţelegere reală despre Sursa Divină.

Te regăsești în aceste afirmații?

Vino alături de noi în SILENCE RETREAT!

  • Vreau să fiu mai sănătos.
  • Vreau să am mai multă pace, calm, fericire şi bucurie în viaţa de zi cu zi.
  • Vreau să fiu în măsură să canalizez energia spre mine şi/sau spre vindecarea celorlalţi.
  • Vreau să fiu mai aproape de Sursa Divină prin conectarea şi deschiderea inimii spirituale.
  • Vreau să ating adevăratul progres spiritual.

CARE ESTE PROGRAMUL

Sesiunea de dimineață:

7:00 – 09:00 Meditație

09:00 – 09:20 Mic dejun

09:20 – 10:30 Prezentare teoretică

10:30 – 12:00 Hatha Yoga

12:00 – 12:30 Meditație

Sesiune de după-amiază:

15:30 – 18:30 Meditație

18:30 – 19:00 Practică individuală

19:00 – 19:30 Cină

19:30 – 20:30 Prezentare teoretică

20:30 – 21:00 Meditație

PRET 900 RON
AI EARLY BIRD DISCOUNT 10% PÂNĂ PE 5 IUNIE

Sunt incluse 3 mese pe zi vegetariene, cazarea în cameră dublă și transport din București.

Prețul retreatului este de 900 RON și se poate achita în două tranșe, 50% până la data de 2 iunie și restul până pe 12 iunie. În cazul anulării rezervării după plata avansului sau sumei integrale, suma se restituie doar dacă fie participantul sau organizatorul găsește înlocuitor.

Beneficiezi de 10% discount dacă achiți total până pe 5 iunie. CUNOAȘTE-NE MAI BINE

Maestru Reiki, terapeut
Intructor Yoga

Vezi promo-ul Silence Retreat

Info

Adresă
Str. Constantin Brancoveanu 80 , Dâmbovița , România
Start:
08:00 am - 17:00 pm
Data:
iun., 16 - iun., 18
Preț;
900
An:
2017 - 2017
Telefon:

Organizator

Silence Retreat ed. II
Telefon:
+4 0723 36 70 72
Email:
teiubesc@scoalaiubirii.ro
Site:
https://www.scoalaiubirii.ro

Lasă un comentariu

Login

Lost your password?