Primăvara a început cu deschiderea Centrului Holistic Tummo Reiki

Ne bucurăm să vă anunțăm că vineri, 10 martie, a avut loc evenimentul de deschidere a noului Centru Holistic Tummo Reiki din zona Floreasca, la care au fost prezente multe persoane importante pentru noi și cărora le mulțumim, alături de care ne-am simți foarte bine, iar fimulețul de mai jos poate arăta acest lucru în câteva imagini.

Așadar, vă așteptăm la noul sediu, care vă pune la dispozitie terapii de wellness, detox și spirituale care extrem de importante pentru a îmbunătăți vizibil calitatea vieții.

Cabinetul Holistic Tummo Reiki vă oferă:

✔ Terapii wellness care durează 45 de minute: Oriental Essence, Therapeutic Relief, Aromathic Touch, Calm Mind, Shiatshu, Thai Foot Therapy, Maternity Massage

✔ Ritualuri detox cu durata de 90 de minute: Tibetan Ritual, Kundalini Back Massage, Shamanic Ritual, Lymph Cleanse Ritual, Nutritional Consultation

✔ Terapii spirituale care dureaza 45-90 de minute: Reiki Healing, Chakra Ritual, Yoga Session, Pranayama Session, Meditation Session

De asemenea, trebuie să știți că la acest centru ne angrenăm în ședințe spirituale prin care să echilibrăm mintea, corpul și spiritul într-o armonie deplină.

Vă așteptăm la clasele de yoga care au loc în fiecare săptămână, luni, miercuri și vineri, la Cabinetul Holistic Tummo Reiki din zona Floreasca.

Evenimentul a decurs așa cum ne doream, timpul petrecut într-o atmosferă spirituală, înconjurați de oameni dragi este extrem de prețios pentru noi. Vă aștepăm să fiți alături de Tummo Reiki și Școala Iubirii în continuare!

Login

Lost your password?