Cum cureți covorașul de yoga fără chimicale

Cum cureți covorașul de yoga fără chimicale

Știm cu toții că produsele de curățenie conțin nenumărate substanțe toxice. Mai ales când vine vorba de curățarea lucrurilor care intră în contact direct cu pielea noastră, este recomandat să adoptăm soluții cât mai naturale de curățare.

De multe ori, răspunsul se află chiar la noi în cămară. Putem folosi elemente naturale pentru a alcătui o soluție de curățare eficientă dar și sigură pentru sănătatea noastră în același timp.

Vei afla în continuare cum să prepari chiar tu o soluție eficientă de curățare fără chimicale cu care să-ți ștergi covorașul de yoga.

Ai nevoie de:

  • ¾ cană de apă distilată
  • ¼ cană de oțet alb
  • 15 picături de ulei esențial de lavandă
  • O sticlă cu capac tip spray

Începe prin a umple sticla cu apă distilată, adaugă oțetul și apoi uleiul esențial. Folosește dispozitivul spray al sticlei pentru a împrăștia amestecul pe suprafața covorașului și apoi șterge cu un prosop curat.

Acum te poți întoarce la sesiunile de yoga! Yoga și meditația te ajută să rămâi în echilibru cu tine și să găsești cea mai potrivită rezolvare pentru problemele tale. ȘcoalaIubirii.ro te așteaptă cu sfaturi și secrete, în sesiunile de yoga sau reiki de luni, miercuri și vineri de la 19.30.

Între 19-21 mai organizăm o tabără de meditație în tăcere – Silence Retreat, în mijlocul pădurii, la doar 30 de minute de București. Află mai multe pe site.

Login

Lost your password?