Prima clasă de Hatha Yoga Școala Iubirii

Prima clasă de Hatha Yoga Școala Iubirii

Am făcut-o și pe asta – Școala Iubirii în București de acum în fiecare joi de la 19.30 la Blue Aerobic.

Așa-mi crește inima când mă gândesc la Școala Iubirii și cum crește ea. Zborul și l-a luat odată cu Prima Tabără de Retragere Spirituală, dar ieri după ce m-a sunat mama să mă întrebe cum a fost dintr-una în alta mi-a spus că ieri a fost și Înălțarea, nu doar Sf. Constantin și Elena. Păi da, ce moment mai prielnic să fi ales pentru început, acum nu doar că și-a luat zborul, dar a început să se și înalțe.

Mă gândeam că o vină oamenii, dar pentru prima clasă nici chiar zece. A fost frumos, am făcut asane, am stat în meditație cu două stări frumoase: de iubire și de contopire cu Dumnezeu, am ascultat muzică frumoasă, ne-am relaxat și am plecat cu și mai multă energie decât am venit. Este foarte interesant să le blochezi mintea oamenilor cu statul într-o poziție fixă cinci minute, pentru că nu se așteaptă și majoritatea merg la sală pentru a face mișcare nu pentru a sta. Iar să-i pui în meditație să stea cu ochii închiși și să se concetreze pe anumite stări sigur a fost ceva nou. Așa ca o pauză într-un vid.

Când am plecat ne-am întors prin parc, era așa frumos și din depărtare am auzit sunetele unor tobe, ca în seara din iunie anul trecut când eram la Gura Portiței și am avut parte de un concert extraordinar de percuție. I-am zis lui Bogdan ”E clar, trebuie să ne punem pe pregătit tabăra din august de la Gura Portiței și să învăț să cânt la tobe”.  Așa că de săptămâna viitoare o să încep o serie de articole despre yoga visului și ce înseamnă a visa conștient, a călători în vis și a te întâlni cu alte persoane.

Până atunci însă ne găsiți în fiecare joi la Blue Aerobic la 19.30, iar sâmbătă pe 30 mai, la ora 9.30 o să ținem o clasă de Hatha Yoga și Meditație la Hermitage Urban Spiritual Hub. Detalii la un click aici.

Și urmăriți-ne pe Facebook că acolo postăm zilnic noutăți sau și mai simplu vă puteți abona la newsletter.

Login

Lost your password?