Inițiere în Reiki

Inițiere în Reiki

Online ,
Cu programare: - :
Contactează-ne: ,
Individual
Zilnic, ,

INIȚIERE REIKI USUI

Învață să te vindeci cu propriile mâini.

Reiki reprezintă o tehnică japoneză de vindecare cu mâinile aplicate pe corp, foarte sigură, plăcută, neagresivă și care utilizează energia pentru a trata dureri fizice fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea și armonizarea tuturor dimensiunilor ființei: trup, minte, emoții și spirit.

Știința este acum de acordcă tot ceea ce ne înconjoară este energie vitala. În interiorul corpului această energie curge prin meridiane. Când aceste căi sunt blocate, de exemplu în urma stresului sau unor blocaje emoționale, atunci apar bolile. Aici intervine Reiki prin armonizarea circuitului interior. Reiki poate fi perceput ca cea mai pură formă de energie care poate avea un efect profund asupra sănătății și bunăstării, reechilibrându-ne.

Conform tradiției Reiki Usui există 3 nivele de practică: gradul I, gradul II, gradul III și Măestria. Puteți obține toate aceste grade prin acordajul la distanță.

COST INIȚIERE

Pentru rezervare este nevoie să ne trimiteți un email la teiubesc@scoalaiubirii.ro sau un mesaj pe whatsapp la 0723367072

✔ Gradul 1 și 2: 500 RON

✔ Gradul 3 și Măestria: 500 RON

Ore de curs (0)

Instructor

Bogdan lucrează spiritual de peste 20 de ani, a învățat cu călugări tibetani, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, este terapeut autorizat și practică masaj, bioenergie și shiatsu, realizând de-a lungul acestor ani peste 20.000 de terapii. Bogdan este maestru Reiki, profesor de meditație și proiecții astrale. 

Login

Lost your password?