Inițiere în Karuna Reiki

Inițiere în Karuna Reiki

Online ,
Cu programare: - :
Contactează-ne: ,
Individual
Zilnic, ,

INIȚIERE KARUNA REIKI

Învață să te vindeci cu propriile mâini.

Karuna Ki este un sistem Reiki care utilizează energia compasiunii (karuna=compasiune) prin diverse tehnici, meditaţii şi simboluri. Karuna Reiki lucrează cu entități de lumină, îngeri și arhangheli și cultivă compasiunea.

Se urmăreşte identificarea cu compasiunea, vibraţia acestei stări psihice fiind benefică atât pentru sănătatea fiecăruia, cât şi pentru atingerea pe cele mai bune căi a scopurilor propuse. Este şi motivul pentru care sistemul oferă o legătură deosebită cu zeiţa Qwan Yin, zeiţa milostenie, a compasiunii.

Conform tradiției Reiki Usui există 3 nivele de practică: gradul I, gradul II și Măestria. Puteți obține toate aceste grade prin acordajul la distanță.

COST INIȚIERE

Pentru rezervare este nevoie să ne trimiteți un email la teiubesc@scoalaiubirii.ro sau un mesaj pe whatsapp la 0723367072

✔ Gradul 1 și 2: 500 RON

✔ Măestria: 500 RON

Ore de curs (0)

Instructor

Bogdan lucrează spiritual de peste 20 de ani, a învățat cu călugări tibetani, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, este terapeut autorizat și practică masaj, bioenergie și shiatsu, realizând de-a lungul acestor ani peste 20.000 de terapii. Bogdan este maestru Reiki, profesor de meditație și proiecții astrale. 

Login

Lost your password?