Loading Evenimente

Silence Retreat

Str. Constantin Brancoveanu 80 , Dâmbovița , România
Preț;
LEI900

SILENCE RETREAT

Ce este Retragerea de meditație în tăcere de 3 zile?

Retragerea de meditație în tăcere de 3 zile este un curs intesiv de meditație conceput atât pentru cei care doresc să experimenteze o retragere spirituală, cât și pentru cei care nu au suficient timp (sau curaj…) să realizeze aceste izolare timp de 10 zile.

Atât pentru începători, cât și pentru practicanții avansați de meditație aceste retrageri sunt binevenite pentru a ne liniști de tumultul zilnic, pentru a ne bucura de frumusețea și luciditatea pe care o aduce meditația, hatha yoga, reiki și învățăturile non-duale. În timpul retragerii sunt prezentate, de asemenea, diferite metode din diferite tradiții, cum ar fi budismul tibetan, sufismul, care susțin practica învățăturilor non-duale.

Tehnicile principale vor fi TUMMO REIKI și HATHA YOGA.

Termenul TUMMO REIKI este derivat din două cuvinte: Reiki şi TUMMO. Reiki este cuvântul japonez care desemnează energia vitală și TUMMO este noțiunea tibetană pentru focul interior. Aceasta se referă, mai exact, la energia Kundalini, puterea ascunsă din interiorul tuturor. Este o formă spiralată de energie, care se afla de obicei în stare latentă în partea inferioară a corpului, la baza coloanei vertebrale. Energia Kundalini este esenţială în procesul de curăţare şi creştere spirituală avansată. TUMMO REIKI este o tehnică de canalizare a energiei universale şi a energiei Kundalini. Cea dintâi este eficientă în vindecarea şi îmbunătăţirea sănătăţii corpului şi a minţii. Cea de-a doua joacă un rol primordial în curăţarea corpului energetic.

Pentru cei care sunt interesaţi de vindecarea fizică, TUMMO REIKI oferă un sistem energetic, care combină toate elementele din Reiki, plus energia puternică Kundalini, pentru sporirea rezultatelor asupra chakrelor şi a energiei corpului. Pentru cei care sunt interesaţi de dezvoltarea spirituală, există un sistem complet prin care pot ajunge la îndeplinirea destinului. Pentru cei care îşi doresc să fie mai iubitori, mai deschişi şi mai conectaţi cu Dumnezeu, Adevărată Sursa, Universul, Creatorul, nivelurile de TUMMO REIKI sunt etapele preliminare ale unui sistem profund de dezvoltare personală şi spirituală.

Când și unde?

Retragerea de meditație în tăcere de 3 zile este oferită de Școala Iubirii și este concepută pentru week-end. Durează trei zile, începând de vineri și terminându-se duminică.

Anul acesta se va desfășura între 19-21 mai la Youness Wellness Clinic. Vezi mai jos poze din centru. 

Care este programul?

Sesiunea de dimineață:

7:00 – 09:00 Meditație

09:00 – 09:20 Mic dejun

09:20 – 10:30 Prezentare teoretică

10:30 – 12:00 Hatha Yoga

12:00 – 12:30 Meditație

Sesiune de după-amiază:

15:30 – 18:30 Meditație

18:30 – 19:00 Practică individuală

19:00 – 19:30 Cină

19:30 – 20:30 Prezentare teoretică

20:30 – 21:00 Meditație

Programul și regulile workshop-ului au scopul de a crea condiții adecvate pentru a experimenta calmarea mintii, înflorirea Inimii Spirituale – organul interior de cunoaștere spirituală directă. Ea ne dă savoarea „dimensiunii” esențiale a ființei noastre – Liniștea.

Vom face de asemenea drumeții în pădurea din apropiere. În timpul retreatului va fi restricționat accesul la telefoane mobile.

Ce este inclus?

Sunt incluse 3 mese pe zi vegetariene, cazarea în cameră dublă și transportul din București și retur.

Prețul retreatului este de 200 euro și se poate achita în două tranșe, 50% până la data de 23 aprilie și restul până pe 9 mai. În cazul anulării rezervării după plata avansului sau sumei integrale, suma se restituie doar dacă fie participantul sau organizatorul găsește înlocuitor.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta:

Școala Iubirii: Andreea Lada și Bogdan Begligiu ✉ teiubesc@scoalaiubirii.ro ✆ 0757 026 574

Apasă pe numele noastre pentru a ne cunoaște mai bine.

Ce vei obține participând la această tabără?

Prin practicarea TUMMO REIKI și YOGA nu numai că ne putem aştepta să fim mai sănătoşi, dar suntem capabili să canalizăm energia pentru a ne vindeca pe noi înşine, dar şi pe alţii, să avem parte de mai multă pace, calm, fericire şi bucurie în viaţa de zi cu zi, dar, de asemenea, să progresăm spiritual. În primul rând, puteţi fi conectaţi mai bine la inima voastră. Apoi, veţi fi capabili să fiţi în inima voastră, în viaţa de zi cu zi şi să obţineţi o înţelegere reală despre Sursa Divină.

Aşa că, dacă vă regăsiţi în cele ce urmează:

  • Vreau să fiu mai sănătos.
  • Vreau să am mai multă pace, calm, fericire şi bucurie în viaţa de zi cu zi.
  • Vreau să fiu în măsură să canalizez energia spre mine şi/sau spre vindecarea celorlalţi.
  • Vreau să fiu mai aproape de Sursa Divină prin conectarea şi deschiderea inimii spirituale.
  • Vreau să ating adevăratul progres spiritual.

Rezervă-ți locul în Silent RetreatVezi promo-ul Silence Retreat

Info

Adresă
Str. Constantin Brancoveanu 80 , Dâmbovița , România
Start:
12:00 pm - 14:00 pm
Data:
mai, 19 - mai, 21
Preț;
900
An:
2017 - 2017
Telefon:

Organizator

Silence Retreat
Telefon:
+4 0723 36 70 72
Email:
teiubesc@scoalaiubirii.ro
Site:
https://www.scoalaiubirii.ro

Lasă un comentariu

Login

Lost your password?