Beauty Camp Muntele Verde

Loading Evenimente

Beauty Camp Muntele Verde

, Slanic Prahova , Romania
Preț;
$749

TABĂRĂ SPIRITUALĂ

Primăvara aduce cu sine un nou concept de tabere, de data aceasta axate pe o detoxifiere holistică a corpului, minții și spiritului într-un retreat de 3 zile în inima naturii la Pensiunea Muntele Verde din Slănic. Întâmpinăm astfel noul anotimp cu prospețime și vitalitate, într-o formă maximă, printr-un program de detox complet, o modalitate ideala de a elimina toxinele acumulate în perioada iernii și a ne recalibra pe vibrația reînnoirii și regenerării aduse de primăvară.

Alături de ședințele de yoga și meditație, dr. Daniela Taher (Skin Clinic) va oferi tratamente de hidratare intensă pentru fiecare participant, dar și un workshop de beauty în care veți afla modalități la îndemâna oricui de a ne menține sănătatea trupului și a pielii până la adânci bătrâneți, precum și tratamente de ultimă generație care vin în sprijinul unui stil de viață sănătos.

Drumețiile, plimbările în tăcere, vizitele în împrejurimi la salină și meniu detox atent selecționat sunt doar câteva din surprizele pe care vi le-am pregătit.

Veți primi de asemenea și un voucher valoric de 50 euro la Skin Clinic pe care îl puteți consuma în cadrul tratamentelor efectuate la clinică și un voucher de 50 lei ce poate fi consumat în cadrul următoarelor tabere sprituale pe care le vom organiza.

COSTURI

Prețul taberei este de 749 lei și include 2 nopți cazare cu pensiune completă/ în cameră dublă, meniu detox cu pensiune completă și învățături spirituale, ședințe de yoga. Transportul se asigură individual, vom găsi variante dacă nu aveți mașină.

Suma se plătește 50% în avans până pe data de 23 februarie, iar restul până pe 29 februarie sau puteți achita întreaga sumă în avans. În cazul anulării rezervării nu se mai returnează contravaloarea excursiei decât dacă găsim înlocuitor.

Rezervările se fac prin trimiterea unui email pe teiubesc@scoalaiubirii.ro sau la telefon 0723 36 70 72 în urma căruia se primesc datele legate de realizarea plății.

CAZARE

Pensiunea Muntele Verde, Clasificată la 4 margarete, este o clădire nouă, deschisă circuitului turistic în August 2014, situată în oraşul Slănic Prahova, la câteva minute de salină. Aceasta dispune de o excelentă panorama asupra staţiunii, dealurilor şi munţilor ce o înconjoară. Construită pentru a oferi căldura, linişte şi intimitate, pensiunea va pune la dispoziţie camere spaţioase şi confortabile cu un design personalizat, dotate cu grupuri sanitare proprii, o sală multifuncţională (Lobby Bar), televizoare LCD, minibaruri, internet wireless gratuit, şi o parcare proprie. Pentru destinderea dvs, după micul dejun, puteţi savura aroma cafelei de dimineaţă sau băutură preferată, bucurându-vă, totodată, de răcoarea munţilor şi peisajul mirific. Adevărata dimensiune a locurilor o puteţi măsura doar vizitându-ne.

PiatrA Verde se poate vedea şi din centrul Slanicului, iar pentru a ajunge la această carieră de piatră se trece prin Grosani şi apoi pe drumul asfaltat ce leagă Slănicul de Vălenii de Munte.

Plimbări de aprox. 30 min se pot face la izvoarele cu ape sulfatate, calcice, cloro-sodice din apropierea oraşului: Fântâna Rece-Sub cetate, Fântâna lui Duşman, Fântâna Gogon.

În spatele pensiunii, la nici 50 m distanţă, la baza Muntelui Verde, într-un peisaj desprins parcă din poveste, se afla un izvor captat cu apă rece şi cristalină, cu o vechime de peste 100 de ani şi care aşa cum spun bătrânii locului, este cunoscut şi pentru proprietăţile terapeutice.

Imagini cu locația puteți vedea în slider-ul de imagini de la începutul articolului.

PROGRAM

Vineri, 4 martie

14.00-16.00: Înregistrare complex

14.00-15.00: Prânz

16.00-17.00: Conferință introductivă

17.00-18.00: Timp liber

18.30-19.30: Cina

20.00-22.00: Sesiune de film

Sâmbătă, 5 martie

8.00-9.00: Exerciții Hatha Yoga

9.00-10.30: Mic dejun

10.30-12.30: Conferinta de beauty si realizare tratamente

13.30-14.30: Prânz

14.30-17.30: Trekking combinata cu o tehnica de meditatie – plimbare in tacere, fara sa vorbim) si Salina Slanic Prahova

18.30-19.30: Cina

19:00-20:30: Conferinta spirituala (meditatie sau initiere in Reiki)

20:30-21:00: Sesiune de film / foc de tabara

Duminică, 6 martie

8.00-9.00: Exerciții Hatha Yoga

9.00-10.30: Mic dejun

10.30-12.00: Timp liber

12:00: Check out

Toate activitățile sunt opționale, însă pentru a beneficia din plin de efecte vă recomandăm să participați la toate.

Pentru orele de yoga vă rugăm să veniți cu păturică/ izopren, dacă nu aveți vă rugăm să ne anunțați.

MENIU DETOX

Vineri, 4 martie

Cină: Supă cremă de dovleac, Salată de avocado cu roșii cherry, Fructe

Sâmbătă, 5 martie

Mic dejun: Smoothie, budincă de chia, fructe, unt de arahide

Prânz: Supă cremă de linte roșie, Salată de quinoa cu legume, fructe

Cină: Supă cremă de legume, Salată detoxifiantă din sfeclă și tabule, fructe

Duminică, 6 martie

Mic de jun: Smoothie, budincă de chia, fructe, unt de arahideflacon_yellow-vibration_ro_2

PARTENERI

Ne bucurăm să avem ca și parteneri și alți susținători ai unui stil de viață sănătos, care pun preț pe detoxifierea de primavără și vor pregăti mai multe surprize în cursul taberei. B!TONIC sprijină Beauty Camp prin detoxifierea corpului, pentru că frumusețea vine din interior! Produsul Yellow Vibe face parte din grupa antioxidanți ale liniei de suplimente premium, adaptate unui stil de viață modern:  din surse 100% vegetale, cu absorbție optimizată (efecte vizibile la 3 zile de la tratament) și cu biodisponibilitate crescută. Deseori, în curele de detoxifiere reziduurile se adună în vezică, predispunând organismul la infecții urinare și stări de discomfort. Menținem starea de bine cu B!TONIC Yellow Vibe, ce întrunește propritetățile curative ale troscotului japonez, ceaiului verde și ale merișorului. Reconectează-te la corpul tău!

Info

Adresă
, Slanic Prahova , Romania
Start:
09:00 am - 12:00 pm
Data:
mart., 04 - mart., 06
Preț;
749
An:
2016 - 2016
Website:
Telefon:

Organizator

Beauty Camp Muntele Verde
Telefon:
Email:
Site:

Lasă un comentariu

Login

Lost your password?