Tabără Dream Yoga Șirnea

Loading Evenimente

Tabără Dream Yoga Șirnea

, Șirnea , Romania
Preț;
LEI649

TABĂRĂ SPIRITUALĂ

Începem seria taberelor spirituale în 2016 cu prima retragere la Șirnea cu tematica dream yoga, cunoscută și yoga visului și tehnici spirituale de a ne proiecta astral, a călători în lumi subtile și a experimenta cea de-a patra dimensiune.

Vă invităm în weekendul 26-28 februarie la Pensiunea Soarelui din localitatea Șirnea în prima retragere spirituală din 2016 cu tematica Dream Yoga/ Yoga Visului.

Interpretarea viselor a reprezentat dintotdeauna un subiect plin de mister de care cu toții am fost interesați măcar o dată pentru a înțelege semnificația simbolurilor, oamenilor, evenimentelor care se manifestă în timp ce dormim.

În această tabără ne dorim să îmbinăm aceste semnificații cu autocunoașterea, elemente din yoga, tehnici de respirație și de proiecție mentală, astfel încât fiecare vis să poate fi descifrat și înțeles în funcție de conștiința fiecărei persoane în parte. Destinația aleasă ne va ajuta în acest sens, iar contextul unei vacanțe vă va relaxa, astfel încât să vă puteți liniști mintea de fluxul abundent al gândurilor.

Pensiunea Soarelui din localitatea Șirnea se află la o altitudine de 1250 m, considerată singura zonă din România cu poluare 0. Aflata între Munții Piatra Craiului și Munții Bucegi, Pensiunea Soarelui oferă o panoramă deosebită, indiferent de anotimp, departe de tumultul orașului. Puteți vizualiza imagini cu pensiunea în galeria foto de la începutul articolului.

▲▲▲ Învățături spirituale ▲▲▲

Tematica taberei este yoga visului. Există numeroase studii care analizează fazele somnului și în urma cărora s-a descoperit că în anumite intervale creierul are o activitate intensă care indică o stare conștientă. Atunci când dormim corpul nostru intră într-o fază pasivă, însă dacă vom admite că noi suntem mai mult decât un singur corp, rămâne întrebarea ce se întâmplă cu conștiința noastră? Aceleași studii și experimente raportează că în somn conștiința noastră merge către o dimensiune astrală în care fiecare caută informații despre sine. Aici se găsesc reprezentări ale conștiinței colective care sunt asociate cu obiecte în vis.

Pentru a ne putea înțelege visele și ce reprezintă fiecare simbol, cheia este amintirea acestora și starea de conștiință pe tot parcursul lor. Acest fenomen se numește proiecția astrală și reprezintă procesul prin care conștiința umană părăsește temporar corpul fizic și funcționează independent, în timp ce acesta din urmă rămâne pasiv în starea pe care noi o cunoaștem drept somn. Rezultatul este vizualizarea lumii dintr-un alt punct de vedere decât cel al corpului fizic, prin alte mijloace decât simțurile fizice. În timpul proiecției astrale menții un nivel foarte ridicat de conștiință și îți poți aminti fiecare detaliu la întoarcerea în corpul fizic. Pentru mulți oameni astfel de experiențe se petrec aleatoriu în timp ce dorm, ațipesc, când luăm medicamente puternice, în timpul unei anestezii, în timpului unui accident sau în timp ce medităm și sunt cunoscute drept vise lucide, experiențe aproape de moarte, experiențe în afara corpului.

Poți citi mai multe despre proiecțiile astrale în articolul de pe blogul nostru.

Ce obțineți în urma acestei tabere?

  • Posibilitatea de a explora dincolo de simțurile fizice
  • Îți poți aduce aminte de viețile anterioare
  • Poți zbura
  • Îți poți afla scopul acestei existențe
  • Te întâlnești cu maeștri și entități de lumină
  • Rămâi cu o stare de bine ce va reverbera în tine în următoarele săptămâni

Poți citi aici ce au simțit participanții Taberei din luna mai: https://scoalaiubirii.ro/home/testimoniale/

Programul va include următoarele activități: ședințe yoga dimineața, tehnica completă pentru yoga visului, inițiere în Reiki, tehnici de respirație și meditație – partea teoretică și practică, drumeții în zonă.

▲▲▲ Costuri ▲▲▲

Prețul taberei este de 649 lei și include 2 nopți cazare cu pensiune completă (variantă vegetariană accesibilă la cerere) și învățături spirituale. Transportul se asigură individual, vom găsi variante dacă nu aveți mașină.

Pensiunea completă include: vineri – cină, sâmbătă – mic dejun, prânz, cină, duminică: mic dejun

Suma se plătește 50% în avans până pe data de 12 februarie, iar restul până pe 23 februarie. În cazul anulării rezervării nu se mai returnează contravaloarea excursiei decât dacă găsim înlocuitor.

Rezervările se fac prin trimiterea unui email pe teiubesc@scoalaiubirii.ro sau la telefon 0723 36 70 72 în urma căruia se primesc datele legate de realizarea plății.

▲▲▲ Bine de știut ▲▲▲

Termenul de înscriere este până pe 12 februarie, după această dată se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile. În situația în care nu se întrunește numărul minim de 5 persoane, ne rezervăm dreptul de a anula excursia cu cel puțin 2 zile premergătoare. În acest caz, banii vor fi restituiți sau vă puteți reprograma în altă excursie.

Accesul cu mașina este posibil până în fața pensiunii, la 500 de metri față de școala din sat, însă, în perioada iernii, pot apărea probleme din cauza depunerilor de zăpadă, așadar sunt situații în care această distanță se poate parcurge pe jos.

PROGRAM

Vineri, 26 februarie

18.00-20.00 Conferință deschidere – introducere în Dream & Sleep Yoga, meditație de expansiune a câmpului taberei

20.00-21.00 Cină

22.00-22.30 Meditație cu tema translației într-o lume paradisiacă

Sâmbătă, 27 februarie

8.00-9.00 Hatha Yoga

9.00-10.00 Mic dejun

10.00 – 12.00 Plimbare în mauna/ timp liber

12.00-14.00 Tehnici de proiecție astrală

14.00-15.00 Prânz

15.00-18.00 Timp liber / Inițiere în Reiki

18.00-19.00 Cină

20.00-21.00 Meditație prin introducerea unei transe telepatice de la distanță pentru crearea unui vis lucid în noaptea ce urmează. Fiecare parcipant va realiza această meditație în propria cameră.

Duminică, 28 februarie

8.00-9.00 Hatha Yoga

9.00-10.00 Mic dejun

12.00-13.15 Conferință despre fuziunea amoroasă transfiguratoare între două ființe care se iubesc în plan astral

13.15-13.30 Meditație de absorbție a câmpului taberei

Toate activitățile sunt opționale, însă pentru a beneficia din plin de efecte vă recomandăm să participați la toate.

Informații suplimentare

Puteți citi mai multe despre proiecțiile astrale în articolele pe care le-am scris pe blogul nostru:

Ce este proiecția astrală: http://femininlasuperlativ.ro/ce-este-proiectia-astrala-sau-yoga-visului/

Beneficiile proiecțiilor astrale: http://femininlasuperlativ.ro/ce-obtii-in-urma-proiectiilor-astrale/

Dragostea în astral: http://femininlasuperlativ.ro/tot-ce-ai-nevoie-sa-stii-despre-dragostea-in-astral/

10 trucuri care te vor ajuta să visezi conștient: http://femininlasuperlativ.ro/10-trucuri-care-te-vor-ajuta-sa-visezi-constient/

Event Infor

Adresă
, Șirnea , Romania
Start:
09:00 am - 12:00 pm
Data:
feb., 26 - feb., 28
Preț;
649
An:
2016 - 2016
Website:
Telefon:

Organizer

Tabără Dream Yoga Șirnea
Telefon:
+4 0723 36 70 72
Email:
teiubesc@scoalaiubirii.ro
Site:
https://www.scoalaiubirii.ro

Event Location

Login

Lost your password?