Loading Evenimente

Dream Yoga

Olanesti , Olanesti , Romania
Preț;
649LEI

DREAM YOGA

Reluăm taberele spirituale prelungite în weekendul 13-15 august la Casa Tisa 4* din apropierea Băilor Olănești, de data aceasta cu tematica Dream Yoga/ Yoga Visului.

Interpretarea viselor a reprezentat dintotdeauna un subiect plin de mister de care cu toții am fost interesați măcar o dată pentru a înțelege semnificația simbolurilor, oamenilor, evenimentelor care se manifestă în timp ce dormim.

În această tabără ne dorim să îmbinăm aceste semnificații cu autocunoașterea, elemente din yoga, tehnici de respirație și de proiecție astrală, astfel încât fiecare vis să poate fi descifrat și înțeles în funcție de conștiința fiecăruia dintre voi. Destinația aleasă ne va ajuta în acest sens, iar contextul unei vacanțe vă va relaxa, astfel încât să vă puteți liniști mintea de fluxul abundent al gândurilor.

Costul include 2 nopți cazare cu pensiune completă (variantă vegetariană, varianta convențională se oferă la cerere) și învățături spirituale. Transportul se asigură individual, vom găsi variante dacă nu aveți mașină.

Pensiunea completă include: vineri – prânz, cină, sâmbătă – mic dejun, prânz, cină, duminică: mic dejun.

‣ Învățături spirituale

Tematica taberei este yoga visului. Există numeroase studii care analizează fazele somnului și în urma cărora s-a descoperit că în anumite intervale creierul are o activitate intensă care indică o stare conștientă. Atunci când dormim corpul nostru intră într-o fază pasivă, însă dacă vom admite că noi suntem mai mult decât un singur corp, rămâne întrebarea ce se întâmplă cu conștiința noastră? Aceleași studii și experimente raportează că în somn conștiința noastră merge către o dimensiune astrală în care fiecare caută informații despre sine. Aici se găsesc reprezentări ale conștiinței colective care sunt asociate cu obiecte în vis. Pentru a ne putea înțelege visele și ce reprezintă fiecare simbol, cheia este amintirea acestora și starea de conștiință pe tot parcursul lor. Acest fenomen se numește proiecția astrală și reprezintă procesul prin care conștiința umană părăsește temporar corpul fizic și funcționează independent, în timp ce acesta din urmă rămâne pasiv în starea pe care noi o cunoaștem drept somn. Rezultatul este vizualizarea lumii dintr-un alt punct de vedere decât cel al corpului fizic, prin alte mijloace decât simțurile fizice. În timpul proiecției astrale menții un nivel foarte ridicat de conștiință și îți poți aminti fiecare detaliu la întoarcerea în corpul fizic. Pentru mulți oameni astfel de experiențe se petrec aleatoriu în timp ce dorm, ațipesc, când luăm medicamente puternice, în timpul unei anestezii, în timpului unui accident sau în timp ce medităm și sunt cunoscute drept vise lucide, experiențe aproape de moarte, experiențe în afara corpului.

Puteți citi articole pe care le-am scris despre proiecțiile astrale pe blogul nostru. Programul va include următoarele activități: ședințe yoga dimineața pe terasa casei, tehnica completă pentru yoga visului, inițiere în Reiki, tehnici de respirație și meditație – partea teoretică și practică, drumeții în zonă, vizionări filme spirituale.

În ultima zi, luni, după ce vom pleca de la Casa Tisa, ne vom opri la Tisa Spa pentru bălăceală și terapii. Această oprire este opțională pentru cine dorește, costurile de acces la spa și pentru terapii le puteți găsi pe http://sparesort.tisa.ro/

‣ Înscriere

Suma se plătește 50% în avans până pe data de 1 august, iar restul până pe 10 august. În cazul anulării rezervării nu se mai returnează contravaloarea excursiei decât dacă găsim înlocuitor.

În situația în care nu se întrunește numărul minim de 8 persoane, ne rezervăm dreptul de a anula excursia cu cel puțin 2 zile premergătoare. În acest caz, banii vor fi restituiți sau vă puteți reprograma în altă excursie.

▸ Contact Școala Iubirii: Andreea Lada și Bogdan Begligiu

✉ teiubesc@scoalaiubirii.ro ✆ 0757 026 574

Casa Tisa 4*, situată în satul Tisa, la doar câțiva kilometri de Băile Olănești, reprezintă o destinație izolată, cu un farmec aparte, înconjurată de dealuri, cu un peisaj mirific de jur împrejur. Vom închiria întreaga vilă, iar alături de confortul oferit, vom avea la dispoziție o saună, un jacuzzi exterior și biciclete. Puteți vizualiza un filmuleț de prezentare al Casei Tisa mai jos:

VIDEO

Info

Adresă
Olanesti , Olanesti , Romania
Start:
09:00 am - 12:00 pm
Data:
aug., 13 - aug., 15
Preț;
649
An:
2016 - 2016
Website:
Telefon:

Organizator

Dream Yoga
Telefon:
+4 0723 36 70 72
Email:
teiubesc@scoalaiubirii.ro
Site:
https://www.scoalaiubirii.ro

Locație

Lasă un comentariu

Login

Lost your password?