Corporate Yoga

Sediul Companiei,
Pauza de masă: - :
Solicită: Ofertă ,
6 membrii
Zilnic, ,

CORPORATE YOGA

Începeți dimineața cu 50 de minute de yoga și meditație sau alocă pauza de prânz pentru relaxare.

Multe companii occidentale precum Goldman Sachs sau Bank of America au început să introducă în programul zilnic al angajaților opțional o oră de meditație/ yoga. Există numeroase studii care atestă beneficiile meditației și relaxării prin intermediul unor exerciții simple precum concentrarea pe respirație, poziții corporale statice care reduc stresul și cresc productivitatea.

Un recent studiu confirmă beneficiile meditației asupra cresterii materiei cenușii a creierului. Puteți citi mai multe despre acest subiect în materialul pe care l-am realizat împreună cu publicația Ce se întâmplă, doctore?

Pentru oferte personalizate în funcție de numărul de persoane participante ne puteți trimite un email la teiubesc@scoalaiubirii.ro.

Ore de curs (0)

Instructor

Bogdan lucrează spiritual de peste 20 de ani, a învățat cu călugări tibetani, atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, este terapeut autorizat de 7 ani și practică masaj, bioenergie și shiatsu în cadrul cabinetului, realizând de-a lungul acestor ani peste 10.000 de terapii. Bogdan este maestru Reiki inițiat de o școală din Rusia.

Login

Lost your password?