Tabără spirituală Gura Portiței

Loading Evenimente

Tabără spirituală Gura Portiței

, Gura Portitei , Romania
Preț;
LEI300

TABĂRĂ SPIRITUALĂ

Ne-am decis să organizăm o nouă tabără spirituală de Paște la Gura Portiței, pe malul Mării Negre cu o tematică frumoasă și de interes: TANTRA YOGA.

De fapt, am început să reluăm călătoriile pe care le-am făcut până acum, aproximativ în aceeași ordine, am început cu Zabola și cum stăteam noi în mijlocul naturii ascultând păsările și discutând unde să mergem de Paște, ne-am gândit că mai bine am organiza adhoc o tabără nouă la Gura Portiței, unde în urmă cu doi ani ne bucuram de acel loc magic și plin de frumusețe.

3 zile spirituale în care veți învăța să vă controlați energia creatoare, să o sublimați și transmutați astfel încât relațiile voastre să fie încununate de iubire autentică chiar și după ani de zile de comuniune în cuplu.

Așa că vă invităm să petrecem împreună Paștele, între 30 aprilie și 2 mai la Gura Portiței, un loc sălbatic pe malul Mării Negre, la care se face referire drept „edenul” litoralului românesc.

Tema principală a acestei tabere este Tantra Yoga, metode și practici prin care să vă puteţi centra în interiorul fiinţei şi controla energia creatoare. Vom discuta despre transmutarea şi sublimarea energiei sexuale, armonizarea centrilor de forţă, tehnici complementare de vindecare, vom face meditaţii ghidate şi exerciții practice.

‣ Preț 300 lei/ persoană taxă inițieri și învățături spirituale

‣ Cazare: diferite variante începând de la 93 euro / cameră + prânzul de Paște. Vizitați site-ul pentru mai multe detalii despre variantele de cazare.

‣ Transport: vom merge cu mașinile personale, ne grupăm și împărțim carburantul. Vaporașul din Jurilovdca până la Gura Portiței este gratuit.

Prețul total al taberei spirituale începe de la aproximativ 600 lei / persoană în cameră dublă și poate crește în funcție de varianta de cazare pe care o alegeți. Masa nu este inclusă (în afară de prânzul de Paște), există un singur restaurant în complex.

Ce presupune costul pentru învățăturile spirituale

✔ Introducere în Tantra Yoga, controlul energiei sexuale, trasmutarea și sublimarea ei în etajele superioare ale ființei
✔ Inițiere teoretică în cele 7 poziții fundamentale de fuziune amoroasă
✔ Ritual șamanic de exorcizare a ființei
✔ Meditația extazului
✔ Meditația de ardere accelerată a karmei practicând ritualul focului
✔ Meditația de găsire a sufletului pereche
✔ Ritual de adorare a unei zeități
✔ Meditație specială în noaptea de Înviere cu conștiința Christică
✔ Mauna și mersul în tăcere
✔ Hatha Yoga și Yoga tibetană în fiecare dimineață
✔ Inițiere Reiki gradul I
✔ Foc de tabără

Înscriere

Te poți înscrie prin achitarea taxei de participare (300 lei) în avans până pe 28 martie, după această dată se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile. Taxa de cazare se plătește direct la complex. În situația în care nu se întrunește numărul minim de 10 persoane, ne rezervăm dreptul de a anula excursia cu cel puțin 2 zile premergătoare. În acest caz, banii vor fi restituiți sau vă puteți reprograma în altă excursie. În cazul anulării rezervării nu se mai returnează contravaloarea excursiei decât dacă găsim înlocuitor.

▸ Contact
Școala Iubiriii: Andreea Lada și Bogdan Begligiu
✉ teiubesc@scoalaiubirii.ro ✆ 0757 026 574

Călătoria în exterior este până la urmă o iluzie, ce ne interesează de fapt este să percepeți aceste energii subtile și să găsiți în interior acea armonie care se află în permanență în jurul vostru. Câmpul spiritual din aceste locuri ne va ajuta în acest sens, dar pentru a fructifica la maxim această călătorie va trebui să o privim ca pe una inițiatică, spre interiorul nostru și să rămânem cât mai centrați. Ce veți experimenta ulterior va fi o stare de bine care va rămâne cu voi pe parcursul unei săptămâni, două, iar în urma mai multor astfel de experiențe – într-un final pentru toată viața.

EMISIUNI TANTRA YOGA

Info

Adresă
, Gura Portitei , Romania
Start:
09:00 am - 12:00 pm
Data:
apr., 30 - mai, 02
Preț;
300
An:
2016 - 2016
Website:
Telefon:

Organizator

Tabără spirituală Gura Portiței
Telefon:
+4 0723 36 70 72
Email:
teiubesc@scoalaiubirii.ro
Site:
https://www.scoalaiubirii.ro

Login

Lost your password?