Învaţă să te vindeci cu propriile mâini! Redă-ți echilibrul de care ai nevoie!   

Învaţă să te vindeci cu propriile mâini! Redă-ți echilibrul de care ai nevoie!   

Ai fost vreodată curios asupra ceea ce înseamnă Reiki și ce-ți poate oferi în viața ta? Ai fost interesat să încerci, dar nu ai fost sigur dacă este potrivit pentru tine?

Acum este momentul să primești inițierea în Reiki!

10 beneficii importante ale terapiei Reiki:

 • Reiki se poate folosi în fiecare clipă de când ne trezim, la muncă, la școală, cu partenerul.
 • Reiki reprezintă energia universală, pozitivă la care noi ne putem conecta și putem astfel să fim ca niște tunele prin care această energie trece, lăsându-ne astfel îmbibați de divin și de tot binele din lume.
 • Dacă alegi să te inițiezi în Reiki vei putea practica când stai la coadă, în trafic, când vorbești cu cineva, când te doare capul prin simpla atingere cu palmele și chiar prin privire.
 • Reiki este mereu alături de noi, abia așteptând să fie accesată.
 • Putem oferi Reiki oricând, chiar și atunci când nu putem folosi cuvinte pentru a alina durerea cuiva.
 • Reiki poate fi perceput și ca un instrument prin care noi înșine putem avea grijă de noi, oferind corpului nostru energia de care are nevoie pentru a funcționa optim.
 • Accesarea energiei prin reiki ne aduce pacea interioară și liniștea, care sunt de fapt cei mai importanți indicatori ai sănătății – acea stare în care te afli în completă pace cu tine, indiferent de circumstanțe.
 • Reiki nu discriminează, ci pur li simplu curge prin noi și ne ajută să ne vindecăm exact în modalitatea care este cea mai bună pentru noi în acel moment.
 • Cercetarile au arătat că reiki reduce anxietatea și durerile atât pentru pacienții cu cancer, cât și pentru cei suferinzi de HIV.
 • Un alt studiu realizat pe pacienții care au avut atacuri de cord și care au primit Reiki a indicat o creștere a capacității de funcționare a inimii și semne de vindecare.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

12748005_1554486411532138_1720042031213694913_o

Ce înseamnă Reiki? Citește mai jos

Reiki reprezintă o tehnică japoneză de vindecare cu mâinile aplicate pe corp, foarte sigură, plăcută, neagresivă și care utilizează energia pentru a trata dureri fizice fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea și armonizarea tuturor dimensiunilor ființei: trup, minte, emoții și spirit. Asta înseamnă că și dacă ajungi să primești sau să practici Reiki căutând o vindecare la nivel fizic sau emoțional, vei ajunge să conștientizezi apoi beneficii la mai multe nivele, în moduri total neașteptate.

Reiki nu discriminează, ci pur li simplu curge prin noi și ne ajută să ne vindecăm exact în modalitatea care este cea mai bună pentru noi în acel moment. Nici măcar nu trebuie să crezi cu încrâncenare în Reiki, pur și simplu vei ajunge să crezi în momentul în care vei simți binele pe care ți-l faci.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

12783558_1554486571532122_5110675238568825989_o

Cine poate practica Reiki? Tu și noi toți!

Iată cum oricine poate folosi Reiki:

 • Ne vindecăm pe noi și pe alții fizic, mintal și emoțional
 • Ne dezvoltăm personal și dobândim compasiune și înțelepciune
 • Vindecăm plantele și animalele
 • Rezolvăm probleme în relațiile de familie sau de serviciu
 • Trimitem energii vindecătoare spre probleme mondiale
 • Completăm și întărim alte terapii complementare
 • Călătorim în siguranță
 • Găsim soluții la probleme
 • Ne calmăm înainte de situații stresante
 • Suntem mereu bincuvântați, îndrumați și protejați

ÎNSCRIE-TE ACUM!

12764591_1554486484865464_5226873418930098501_o

Intenția umană – factorul esențial pentru

redarea echilibrului prin Reiki!

Vindecarea prin Reiki este predată şi folosită de foarte multă vreme, însă până acum nu existau şi baze ştiinţifice care să explice cum tranzitează energia corpul şi cum se declanşează vindecarea în organism. Pe măsură ce apar tot mai multe cercetări despre puterea gândurilor, emoţiilor şi intenţiilor şi cum afectează acestea universul fizic, oamenii de ştiinţă, profesorii în fizica cuantică în special insistă asupra legăturii dintre factorii asociaţi cu conştiinţă şi relaţia acestora cu lumea fizică. Unul dintre aceşti factori este intenţia umană.

Reiki foloseşte intenţia în procesul de vindecare. Terapeuţii în Reiki îşi pun mâinile pe pacienţi pentru a canaliza energia într-o anumită zonă a corpului, acţiune pe care o putem defini drept vindecare prin energie, şamanica, non locală, o atingere cuantică.

Scrie-ne despre experiența ta cu Reiki

Vă mulţumesc pentru ședințele de reiki organizate. Iubirea să vă însoţească în fiecare clipă! Aştept cu nerabadare să prezentaţi iubirea aşa cum o percepeţi şi să experimentez informaţiile primite! În lumină cu iubire”.

„Particip cu plăcere la evenimentele voastre pentru că mă ajută foarte mult să-mi imbunatasec viaţa şi să privesc totul cu mai mult pozitivism. Spiritualitatea ne ajută, într-adevăr să avem o viaţă mai frumoasă şi să fim fericiţi și împliniţi. Vă mulţumesc”.

„Sunteţi speciali, iar experința cu reiki este ceva deosebit de fiecare dată, în cadrul ședințelor de inițiere”.

O experienţă inedită şi deosebită. Voi urma această cale pentru că îmi face bine. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes”.

Minunat! La cât mai multe experinte de genul! Învăţ chestii noi despre care nu credeam că o să cred vreodată că sunt reale. Acum cred și simt beneficiile reiki”.

A fost o experienţă minunată şi dorim să se repete mai des”.

„Mulţumesc mult pentru ziua de astăzi! A fost absolut minunată și m-a echilibrat”.

„A fost o experință plăcută şi mă bucur că am cunoscut oamenii potriviţi la momentul potrivit”.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

12747336_1554486414865471_3159189476421703898_o

Vindecarea la distanță a fost dovedită științific!

Reiki a făcut înconjurul lumii!

Iată dovezile:

Studii clinice referitoare la eficienta vindecării la distanţă se tot fac din 1990. De asemenea şi studii privind interacţiunile mentale la distanţă s-au tot realizat. Acestea cauta mai degrabă dovezi empirice prin care se demonstrează că A are un efect asupra lui B, decât să caute dovada că A îl vindeca pe B.

Aceste studii investighează şi influenţa intenţiei lui A asupra stării psihologice a lui B – un proces numit intenţia la distanţă. Efectele acestor interacţiuni mentale la distanţă au fost măsurate la nivel de activitate electrodermala, puls, tensiune arterială, activitate electrocorticala şi toate au demonstrat că într-adevăr există influenţe notabile. Cu toate acestea pentru a face studii asupra vindecării la distanţă, cercetării spun că încă nu au metodele de analiza efective pentru aşa ceva.

Este interesant de menţionat că multe dintre aceste cercetări au fost conduse de Ministerul Apărării din America. Unul dintre proiecte Star Gate, care a durat peste 20 de ani a fost închis în mod subit, iar printre principalele elemente analizate erau oameni care puteau să vadă la distanţă. Conform unui jurnal declasificat se spune că există dovezi clare asupra persoanelor care pot vedea la distanţă şi că agenţii CIA au fost învăţaţi să dezvolte astfel de abilităţi.

În China de exemplu există programe prin care se identifică persoanele cu capacităţi extrasenzoriale şi există articole în ziarele medicale despre copii care puteau teleporta mici obiecte dintr-un loc în altul.

Un alt experiment în 2010 despre teleportarea unor bucăţi mici de hârtie a demonstrat că oamenii puteau fi învăţaţi să folosească aceste metode cu o rată de succes de 40%.

Toate experimentele de mai sus implica modelarea într-un fel sau altul a forţei vitale sau energiei universale. Prin Reiki, care implică atât autovindecarea, tratamentul unei persoane sau vindecarea la distanţă, utilizăm intenţia, modelăm energia într-una vindecătoare şi apoi o transferăm prin această putere a intenţiei în corpul nostru sau a unei alte persoane.

Știința este acum de acordcă tot ceea ce ne înconjoară este energie vitala. În interiorul corpului această energie curge prin meridiane. Când aceste căi sunt blocate, de exemplu în urma stresului sau unor blocaje emoționale, atunci apar bolile. Aici intervine Reiki prin armonizarea circuitului interior. Reiki poate fi perceput ca cea mai pură formă de energie care poate avea un efect profund asupra sănătății și bunăstării, reechilibrându-ne. Reiki reprezintă o cale spirituală, dar nu este singura.

În ultimii ani, tratamentul Reiki a fost integrat în mai multe centre de sănătate din Statele Unite, inclusiv în spitale. Studiile realizate pe paneluri de pacienți arată că într-adevăr această terapie are un rol în reducerea anxietății și durerii, în inducerea relaxării, îmbunătățirea simptomelor depresiei, așa cum arată datele Centrului de Spiritualitae și Vindecare al Universității din Minnesota.

12719213_1554486494865463_4961381143614232893_o

Ascultă-ți corpul!

El te va învăța că boala este în mâinile tale!

Este în mare parte acceptat ca atitudinile noastre, stilul de viață, emoțiile și stresul să contribie la starea noastră de sănătate. Mulți oameni realizează beneficiile exercițiilor regulate, dietei și somnului ca fiind esențiale pentru o stare bună de sănătate. Însă nu trebuie să uităm că și emoțiile și factorul psihologic joacă un rol important.

Mintea este extrem de puternică și poate afecta în mod direct corpul fizic, atât în sens pozitiv, cât și negativ. Atunci când suntem sănătoși, suntem de obicei fericiți cu viața noastra, satisfăcuți de decizii, chiar dacă nu avem to ce ne dorim. De obicei atunci când suntem triști și partea fizică începe să aibă probleme.

Boala nu este un accident sau o întâmplare. Ea funcționează ca un semnal pentru a ne arăta că greșim. Boala ne încurajează să ne reevaluăm. Este un moment foarte bun pentru a ne pune întrebări asupra ceea ce ne motivează, care sunt dorințele noastre și ce avem nevoie de fapt. Boala aduce nevoie de onestitate. Și dacă începem să devenim onești cu noi, ne deschidem spre actul vindecării.

Vrei să te convingi singur? Vrei să simți efectele Reiki pe propria piele?

Vino la Inițierea în Reiki!

Iniţierea durează o oră şi jumătate şi constă într-o scurtă descriere a tehnicii, iniţierea propriu zisa, autotratament şi tratamentul altora. După iniţiere veţi putea să vă faceţi autotratamentul zilnic şi puteţi oferi şi altora Reiki.

Cine?

Când?

 • Pe 18 februarie, în intervalul orar 14:30-15:20

Unde?

 • La Body Mind Spirit Festival, 18 februarie

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Facilitatori sunt Bogdan Begligiu și Andreea Lada, maeștri Reiki pe linia tradițională Usui și fondatori ai Școlii Iubirii.

teiubesc@scoalaiubirii.ro ✆ +4 0757 026 574

 

13237742_1542595322713562_8553380642913571248_n

Te aşteptăm!

Login

Lost your password?